Julinspiration 2023 Vid den här tiden på året så är det de små detaljerna som förgyller våra liv. Vi har förberett med inspiration på smycken som sätter pricken över i:et på julen. Oavsett om det är till julfesten, minglet, julmyset, adventskalendern eller klapparna under granen så hittar du det här.
Smycken med budskap Hos oss hittar du smycken med meningsfulla budskap. Den perfekta gåvan att ge bort i julklapp eller i adventskalendern för att sprida glädje och mening under julhelgen.
Julklappstips till dotter Överraska din dotter med ett smycke i julklapp eller i adventskalendern. Det kommer att bli ett minnesvärt ögonblick som kommer att förknippas med julen och den starka kopplingen mellan er två.
Julklappstips till mamma Här hittar du julklappstips till mamma. Oavsett om hon föredrar halsband, armband eller örhängen så hittar du det här. Ge mamma en minnesvärd och kärleksfull gåva som hon kan bära med stolthet.
Julklappstips till bästa vännen Ett smycke med personligt budskap är en uppskattad julklapp till din bästa vän, en gåva som visar omtanke samtidigt som den bär med sig en speciell mening som påminner om er starka vänskap varje gång den används.
Julklappstips till syster Hos oss hittar du smycken till din syster. Små gåvor som kommer att föra glädje och lycka till julen. Oavsett om hon föredrar halsband armband eller örhängen som matchar hennes stil så hittar du det här. Inspireras av våra julklappstips och överraska din syster med en julklapp som hon kommer att minnas länge.
Julklappstips till flickvän/fru Överraska din flickvän, sambo eller fru med ett smycke som visar din kärlek och omtanke. En gåva som inte bara glittrar, utan också värmer hjärtat och skapar minnen att bevara.
Julklappstips till honom Vi har ett litet men omsorgsfullt utvalt sortiment av smycken som passar som julklappar till män. Inspireras av våra alternativ och ge honom en gåva som kommer lysa upp hans jul.
Handla julklappar efter prisklass Hitta den perfekta julklappen oavsett prisklass. Vill du unna dig något lyxigt eller letar du efter prisvärda alternativ? Vi har smycken som passar just din budget och gör julen extra speciell.
julklappstips 100-300kr
julklappstips 300-500kr
julklappstips 500-1000kr
Gåvan med många möjligheter Med ett E-presentkort från faith smycken kan mottagaren välja precis vad den vill från faith.se.
Smycken till festen Silver, guld, gnistrande Swarovskikristaller, zirkoner, pärlor och stjärnor känns alltid som en bra idé till till vinterns alla högtider och fester. Här har vi samlat våra bästa tips på smycken som sätter pricken över i:et på din festoutfit!
ear climber med pärlor 199kr Köp här
silverörhängen vit sten 8mm 249kr Köp här
silverarmband c/z-sten 499kr Köp här
silverhoops med vit sten 299kr Köp här
guldhalsband sötvattenpärla 599kr Köp här
silverring bred med c/z-sten 599kr Köp här
silverörhängen kedja med hängande stjärna 199kr Köp här
silverarmband elastiskt med sötvattenpärlor 399kr Köp här
guldarmband stora sötvattenpärlor på rad 399kr Köp här

Favoriter

    There are no favorites

    Konto

    Språk: